Aké knihy vychádzajú v auguste 2020?

  AUGUST 2020 


   Ahojte! Máme tu už oficiálne druhú polovicu letných prázdnin a spolu s ňou vychádzajú aj ďalšie skvelé knihy, aby sme mali na slniečku všetci čo čítať. Snažila som sa ich nájsť čo najviac, no určite mi niečo uniklo, čiže mi môžete dať vedieť v komentároch :). Dúfam, že sa vám niektorá zapáči. 

YOUNG ADULT

zdroj

Vychádza: 21.8.2020, CooBoo
Anotácia: Dear Ana, 
Some days are normal. Some days, everything is OK, and I eat three square meals, pretty much, even if those squares are ridiculously small squares.
Some days, I can almost pretend there's nothing wrong.
Fourteen-year-old Max doesn't like to eat, and the only one he can confess his true feelings to is Ana---also known as his eating disorder, anorexia. In a journal that his therapist makes him keep, he tells Ana his unfiltered thoughts and fears while also keeping track of his food intake. But Ana's presence has leapt off the page and into his head, as she feeds upon all of his fears and amplifies them.
When Max's older brother Robin gives him a geocache box, it becomes a safe place where Max stores his journal, but someone finds it and starts writing to him, signing it with "E." Is it a joke? Could it be the new girl at school, Evie, who has taken an interest in Max? Although Max is unsure of the secret writer's identity, he takes comfort in the words that appear in his journal as they continually confide in one another about their problems.
As Max's eating disorder intensifies, his family unit fractures. His parents and brother are stressed and strained as they attempt to deal with the elephant in the room. When Robin leaves home, Max is left with two parents who are on the verge of splitting up. Max thought he could handle his anorexia, but as time goes on, he feels himself losing any semblance of control.
Will anorexia continue to rule Max's life, or will he be able to find a way to live around his eating disorder?
The Year I Didn't Eat is an unforgettable novel that is haunting, moving, and inspiring.

zdroj

Vychádza:  7.8.2020, CooBoo
Anotácia: Carver je obyčajný tínedžer, má kamošov, robotu, v škole sa mu celkom darí a na hodinách tvorivého písania dokonca exceluje. A potom pošle jednu esemesku. „Chalani, kde ste? Ozvite sa.“ A celý jeho doterajší život sa zrúti. Jeho najlepší kamoši Mars, Eli a Blake skončia pod kolesami kamióna. Smútiace rodiny, kamaráti aj spolužiaci sa snažia vyrovnať s náhlou stratou, ale ide to ťažko, keď majú vinníka priamo pod nosom. Carverov život nie je príbeh o vine a treste. Ale o žiali a o bolesti, o rozlúčkach a o odchodoch, no najmä o nových začiatkoch. O nádeji na lepšie zajtrajšky, ktoré sú doslova na dosah, ale zároveň sa nám zdajú nedosiahnuteľné.

zdroj

Vychádza: 4.8.2020, Ikar
Anotácia: Odkedy sa Štvorka z Bayview očistila od podozrenia zo Simonovej vraždy, objavilo sa viacero pokusov o oživenie jeho povestného Klebetníka. Nikto však nevedel zneužívať citlivé informácie tak ako on. Až doteraz. Simon je mŕtvy, no ktosi odhodlane pokračuje v jeho odkaze. A prichádzas úplne novými pravidlami. Tento raz nejde o aplikáciu, ale o hru Pravda alebo odvaha.
Neznáma osoba vyzýva vybraných študentov zo strednej, aby sa rozhodli pre jednu z možností. Ak si zvolia pravdu, vyzradí o nich chúlostivú klebetu. Ak si vyberú odvahu, čaká ich náročná úloha. Iná možnosť neexistuje. Hráči o sebe nerozhodujú. Prvá na rade je Phoebe. Kto sa rozhodne nehrať, volí si pravdu. Tá o Phoebe nie je pekná. Ďalšou v hľadáčiku je Maeve. Žiaľ, mala byť múdrejšia. Vždy si treba vybrať odvahu. Pozvanie príde aj Knoxovi, ďalšiemu z partie, no vtedy sa už hra škaredo zvrtne.

zdroj

Vychádza: 26.8.2020, Slovart
Anotácia: Komiksové vydanie najznámejšieho denníka, vydané pod záštitou Nadácie Anny Frankovej. Trinásťročná Anna Franková sa spolu s rodinou počas druhej svetovej vojny dva roky ukrývala v zadnej časti budovy v Amsterdame. Tesne pred koncom vojny však padla za obeť nacistickému režimu. Anna si zapisovala udalosti od 12. júna 1942 do 1. augusta 1944 a zaznamenala všetko, čo sa okolo nej dialo, aj jednotlivé dni v úkryte. Keď v marci 1944 v Oranžskom rádiu počula výzvu občanom, aby poskytli svoje zápisky do zbierky na historické účely, svoje poznámky začala prepisovať do knižnej podoby. Stihla prepísať podstatnú časť pôvodných listov a po vojne sa o ich knižné vydanie zaslúžil Annin otec Otto Frank, ktorý ako jediný z rodiny vojnu prežil.

FANTASY

zdroj

Vychádza: 21.8.2020, CooBoo
Séria: Mágia živlov 2
Anotácia: Vojská Ríše Solaris vyrážajú do rozhodujúceho stretu s nepriateľom a Veterná čarodejka Vhalla dokáže nakloniť misky váh. Korunný princ Aldrik, najmocnejší Ohnivý mág v krajine, je odhodlaný byť Vhalliným učiteľom a venovať jej každú voľnú chvíľu. Okrem magického puta medzi sebou objavujú aj iné, romantickejšie, ktorému sa čarodejka urputne bráni, pretože si uvedomuje, že zamilovať sa do Aldrika by ich mohlo oboch zničiť.

zdroj

Vychádza: 28.8.2020, CooBoo
Séria: Smrteľné stroje 4
Anotácia: Nový vek prosperity a mieru je konečne na dosah. Wren Nathsworthyová s otcom Tomom križujú vzdušné obchodnícke cesty a navštevujú jedno úžasné mesto za druhým. Keď však Tom zazrie povedomú tvár, rozdúcha v sebe iskierku nádeje, že nie je jediný, kto prežil výbuch jeho rodného Londýna. Wren neváha ani na okamih a spolu s ním sa vydáva po horúcej stope. Na svet však číha desivé nebezpečenstvo. Bude znamenať skazu celého ľudstva?

zdroj

Vychádza: 11.8.2020, Ikar
Séria: Kniha Prachu 2
Anotácia: Od udalostí odohrávajúcich sa v La Belle Sauvage uplynulo dvadsať rokov. Vtedy sa Lyra Belacqua ocitla na začiatku rušnej cesty svojho života. V Tajnom spoločenstve ju spoznávame ako Lyru Zlatoústu. Už dávno nie je dieťa... Lyrin vzťah s jej démonom Pantalaimonom sa natoľko komplikuje, že sa obaja dostávajú na miesta a do zložitých situácií, o akých by sa im ani nesnívalo. Aj Malcolm, ten chlapec s loďkou, ktorý sa kedysi odhodlal zachrániť maličkú Lyru pred povodňou a prenasledovateľmi, sa vydáva na cestu, teraz už ako zrelý muž so zmyslom pre povinnosť a s túžbou konať správne.
Ich nebezpečné a dobrodružné cesty vedú naprieč Európou až do Ázie za strateným mestom démonov, tajomstvami púšte a záhadou tajomného prachu.

Vychádza: 28.8.2020, Slovart
Anotácia: 
Koniec sveta sa nezadržateľne blíži. Zhromažďujú sa armády dobra a zla, z hlbín sa dvíha Atlantída, z neba padajú žaby, naplno horia vášne. Zdá sa, že všetko ide presne podľa Božieho plánu. Démon Crowley a anjel Azirafal už dlho žijú na zemi medzi smrteľníkmi a celkom si tu zvykli. Ak si chcú zachovať svoj pohodlný životný štýl, neostáva im nič iné, len odvrátiť hroziaci armagedon. Najprv však budú musieť nájsť nezvestného Antikrista.

zdroj

Vychádza: 7.8.2020, Slovart
Séria: Griša 2
Anotácia: Alina sa po úteku cez Pravé more, prenasledovaná výčitkami kvôli životom, ktoré jej rukami vyhasli v Tieňovej trhline, pokúša začať nový život v cudzej krajine a udržať svoju identitu Svetlany v tajnosti. Pred minulosťou a osudom však nemôže utekať večne. Temnan sa vynoril z Tieňovej trhliny s novou, strašidelnou mocou a nebezpečným plánom, otriasajúcim hranicami prirodzeného sveta. Alina sa s pomocou neslávne známeho korzára vracia do krajiny, ktorú opustila, odhodlaná bojovať so silami, čo sa zhromažďujú proti Ravke. No čím je Alina mocnejšia, tým viac sa ponára do Temnanovej hry zakázanej mágie a vzďaľuje sa od Mala. Alina si musí vybrať medzi svojou krajinou, mocou a láskou, o ktorej vždy verila, že ju bude viesť – inak riskuje, že zajatiu prichádzajúcej búrky neunikne.

zdroj

Vychádza: 4.8.2020
Anotácia: Sedemnásťročná Keralie Corringtonová možno vyzerá neškodne, ale v skutočnosti je jednou z najšikovnejších zlodejok a klamárok v Quadare. Mladý posol Varin je, naopak, čestný, bezúhonný občan Eónie, najosvietenejšieho regiónu krajiny. Ich cesty sa prepletú, keď Keralie okradne Varina o balíček a obaja sa tak ocitnú uprostred sprisahania proti všetkým štyrom kráľovnám Quadary. V bezvýchodiskovej situácii musia spojiť svoje sily, pokúsiť sa odhaliť strojcu vrážd kráľovien a zachrániť si vlastné životy. Ich vynútené spojenectvo sa postupne mení v nesmelú romancu, najprv však budú musieť prežiť a rozlúštiť záhadu štyroch mŕtvych kráľovien.

zdroj

Vychádza: 21.8.2020
Anotácia: In the Cyrilian Empire, Affinites are reviled. Their varied gifts to control the world around them are unnatural—dangerous. And Anastacya Mikhailov, the crown princess, has a terrifying secret. Her deadly Affinity to blood is her curse and the reason she has lived her life hidden behind palace walls.
When Ana’s father, the emperor, is murdered, her world is shattered. Framed as his killer, Ana must flee the palace to save her life. And to clear her name, she must find her father’s murderer on her own. But the Cyrilia beyond the palace walls is far different from the one she thought she knew. Corruption rules the land, and a greater conspiracy is at work—one that threatens the very balance of her world. And there is only one person corrupt enough to help Ana get to its core: Ramson Quicktongue.
A cunning crime lord of the Cyrilian underworld, Ramson has sinister plans—though he might have met his match in Ana. Because in this story, the princess might be the most dangerous player of all. 

ŽENSKÉ ROMÁNY

zdroj

Vychádza: 4.8.2020
Anotácia: Mia, nadaná mladá študentka filozofie, má tesne pred štátnicami. Pomocou doktoranda Tibora sa snaží zvládnuť posledné prekážky štúdia. Ten si aj napriek plachosti a miernej rečovej vade začína budovať snubnú kariéru na filozofickej fakulte.
Záhadná pozvánka a zmiznutá študentka však náhle narušia ich pokojný akademický život. Dokážu spoločnými silami vyriešiť tajomnú hádanku? A zvládnu zbesilú cestu historickými uličkami Bratislavy? Do Slnovratu ostáva už len pár dní.
Keď je túžba po moci riadená egom, tradície sa stávajú nebezpečnými. Tajomné sa zmení na kruté a svetlo sa zahalí do temnoty.

zdroj

Vychádza: 11.8.2020
Anotácia: Štyridsaťdeväťročná Sydney Wellsová má dokonalý život po boku oddaného a bohatého manžela... až kým doň nezasiahne tragická nehoda. Ako vdova zisťuje, že manžel ju zabudol zahrnúť do testamentu a všetok majetok odkázal svojim zlomyseľným dcéram z prvého manželstva. Sydney ostane bez domova aj bez peňazí. Napriek varovaniam svojich dcér si nájde prácu v módnom odvetví. Naivná žena sa ocitne vo svete pochybných medzinárodných obchodov a ľudí s nečestnými úmyslami. Na základe krivého obvinenia dokonca čelí trestnému stíhaniu.
Čo spravíte, keď prídete o všetko? O manžela, bezpečie, ochranu, peniaze a povesť? Sydney hrozí väzenie a všetko sa jej rúca. Odvážna a húževnatá žena sa musí popasovať s osudom so cťou. V neznámom svete preto staví všetko na jednu kartu s odhodlaním vybudovať si život, na ktorý môže byť právom hrdá.

zdroj

Vychádza: 15.8.2020, Inaque
Anotácia: Mníchov, 2014: Módnu dizajnérku Juliu čaká konečne jej prvý úspech. Keď sa odrazu objaví muž, ktorý sa volá Vincent a tvrdí, že je jej starý otec, jej svet sa rozpadá.
Miláno, 1954: Mladý Vincent prichádza z Mníchova cez Brennerský priesmyk za prácou do Milána. Prepadne šarmu krajiny a stretne Giuliettu. Láska na prvý pohľad. No Giuliettu sľúbili niekomu inému. Tragická láska si kráča vlastnou cestou a aj o desaťročia neskôr celkom zmení Juliin život.
Bella Germania je veľký nemecko-taliansky rodinný román o troch generáciách naplnený dobovým koloritom, dramatickými zmenami a veľkými citmi.
„Podal mi starú fotku. Mladý pár pred Milánskym dómom. Žena mala čierne vlasy a vyzerala ako ja. Akoby som sa dívala priamo do zrkadla. ‚To je Giulietta,‘ povedal, ‚tvoja stará mama.‘“
Dojímavý rodinný a strhujúci príbeh lásky medzi dvomi krajinami, na pozadí dejín gastarbajterstva a terorizmu v Nemecku. Kaleidoskop farieb, chutí, vôní a hľadania koreňov. Bella Germania bol najúspešnejší nemecký debut roku 2016.

zdroj

Vychádza: 28.8.2020
Anotácia: Dokážete si predstaviť, že by ste celý svoj život podriadili jednému cieľu? Svoje návyky, výdavky, a dokonca aj sexuálnu orientáciu?
Deana o tom vie svoje. Začína sa to takmer nevinne. Cez leto sa šialene zamiluje do cudzinca, s ktorým sa následne musí rozlúčiť, pričom ich delí takmer desaťtisíc kilometrov. Vymyslí plán, ako si našetriť a vymeniť Európu za americký sen. Načas sa vzdá súkromia a ponúkne svoj dvojizbový byt na prenájom. Vrátane seba. Všetci záujemcovia sú však zmesou najbizarnejších indivíduí a ako posledná možnosť sa ukáže rovesník opačného pohlavia. Na inzerát sa jej ozve Miky, hľadajúci dočasný azyl. Dea mu zo zúfalstva nahovorí, že je lesbička, aby ho presvedčila, že nič nehrozí, ak sa k nej nasťahuje. Vyjde to a finančný problém je vyriešený. Takmer. Miky je totiž nielen milý, inteligentný, zábavný a poriadkumilovný, ale ešte aj prekliato sexi. Až vtedy nastáva jej skutočný problém...
Vykľuje sa z toho love story, s ktorou nepočítali, a Dea váha, či si vybrala správneho. Vzájomne pre seba predstavujú krízový plán.
Ale čo ak jeden z nich neznáša klamárov, no zamiluje sa do toho najväčšieho? Lož má krátke nohy. Zvládne beh na dlhé trate so súperom, akým je pravá láska?
Román Krízový plán je voľným pokračovaním série Šéf môjho šéfa.

zdroj

Vychádza: 14.8.2020
Anotácia: Po úspešnej trilógii Klub okašlaných báb a románe Všetci sme snehové vločky vydávame ďalšiu knihu od známej autorky kníh pre baby Holly Bourne.
Audrey sa nevie spamätať z nešťastnej prvej lásky a navyše sa vzťah jej rodičov, ktorý od detstva považovala za ideálny, rozpadol. Odkedy sa rozišli, všetko sa zmenilo – otec má novú rodinu, brat sa odsťahoval na internát, Audrey zostala doma sama s napoly zrútenou mamou. Má pocit, že jej z toho doma preskočí, a tak začne pracovať v kine, kde stretne Harryho. Hoci sa rozhodla, že s láskou skoncuje a bráni sa jej zo všetkých síl, zaľúbi sa. V skutočnom živote sa však zaľúbenci nebozkávajú v daždi ani neutekajú na letisko, aby tomu druhému zabránili odletieť. Nič nejde hladko. Romantické klišé je zakázané!
Holly Bourne aj svojou novou knihou dokazuje, že vie čitateľov dojať aj rozosmiať k slzám zároveň.

HISTORICKÉ ROMÁNY 

zdroj

Vychádza: 27.8.2020, Fortuna Libri

zdroj

Vychádza: 25.8.2020, Ikar
Séria: Osudy rodu Ravenelenovcov 6
Anotácia: Všetko sa dá kúpiť.
Železničný magnát Tom Severin je dosť bohatý a mocný, aby mohol uspokojiť každú svoju túžbu. Všetko a všetkých získa veľmi ľahko, stačí len požiadať. Nájsť si dokonalú manželku by malo byť jednoduché, a len čo zbadá lady Cassandru Ravenelovú, rozhodne sa, že musí byť jeho. Krásna a bystrá Cassandra je však odhodlaná vydať sa z lásky a tú jedinú jej Tom Severin nemôže ponúknuť.
Všetko okrem nej
Severin je najzaujímavejší a najpríťažlivejší muž, akého Cassandra kedy stretla, no má zmrazené srdce. Ona však nemieni žiť v uponáhľanom svete bezcitného a bezohľadného muža, ktorý sa vždy snaží za každú cenu vyhrať. Ohrdnutý nápadník Cassandre takmer zničí dobré meno a Severin využije príležitosť, na ktorú už dlho čakal. Ako vždy získa to, čo chce – alebo nie? Tom od svojej nevesty dostane cennú príučku: Nikdy nepodceňujte Ravenelovcov! Prenasledovanie Cassandry s cieľom získať jej ruku sa možno skončilo, ťažšie bude získať jej srdce.

zdroj

Vychádza: 5.8.2020, Slovart
Séria: Vojna ruží 1
Anotácia: Jacquetta Luxemburská, vojvodkyňa z Bedfordu a grófka z Rivers, rozpráva svoj neobyčajný životný príbeh od stretnutia s Janou z Arcu, ktorú väznili na hrade jej strýka cez sobáš s vojvodom z Bedfordu, synom anglického kráľa Henricha IV., až po manželstvo s jej osudovou láskou Richardom Woodvillom, za ktorého sa tajne vydala bez kráľovho zvolenia a mala s ním 14 detí vrátane budúcej kráľovnej Alžbety Woodvillovej. Vďaka rodinným vzťahom Woodvillovci nadobúdajú na kráľovskom dvore vplyvné postavenie aj moc a Jacquetta sa stáva hneď po kráľovnej druhou najvýznamnejšou ženou anglického dvora.

zdroj

Vychádza: 28.8.2020, Lindeni
Anotácia: O hrôzach nacistických koncentračných táborov sa už napísalo veľa. Tento román je však prvou knihou venovanou tematike Komanda Puff, verejného domu pre väzňov, ktorý otvorili na Himmlerov príkaz vo viacerých koncentračných táboroch vrátane Osvienčimu.

Atraktívna mladá Poľka Eliza sa po sérii osudných chýb ocitne v pekle Osvienčimu. Vo vlaku, ktorý vezie väzňov do tábora, spozná Magdalenu, mimoriadne krásnu devätnásťročnú dievčinu. Šokované biedou, hladom a nesmiernym utrpením bojujú v príšerných podmienkach o prežitie. Ich krása však nezostane dlho nepovšimnutá: padnú do oka veliteľovi Komanda Puff Wolfgangovi Steinhoffovi, ktorý im ponúkne prácu. Za obslúženie desiatich mužov denne získajú poriadne jedlo, šaty a trocha dôstojnosti. A po odslúženom polroku ich vraj prepustia na slobodu! Netušia, že si za svoje telá práve kúpili vstupenku do ďalšieho pekla, z ktorého iba zázrakom vyviazne živá len jedna z nich. Eliza si všetky udalosti zaznamenala do denníka, ktorý sa po vojne dostane do rúk Steinhoffovej matky. Verí, že v ňom nájde dôkaz o synovej nevine. Lenže to, čo sa dozvie, ju oberie o všetku nádej...


DETEKTÍVKY

zdroj

Vychádza: 21.8.2020, Európa
Anotácia: Bohabojnú komunitu pokojného katedrálneho mestečka Beomister mimoriadne rozruší zákerná vražda neznámeho tuláka. Všetci obyvatelia zápalisto diskutujú o brutálnom čine, ktorého motív nikto nechápe. Polícia bezradne tápe a vynárajú sa najrozličnejšie teórie o možnom páchateľovi. Zákerný kaplán Michael Calgrim dokonca podozrieva svojho nadriadeného, láskavého biskupa Gabriela Pendlea. Typickú malomestskú spoločnosť viktoriánskeho Anglicka zachvacuje čoraz dusivejšie poznanie, že zločin sa zrejme nikdy nepodarí vyriešiť. Čoskoro sa však v Beomisteri objaví súkromný vyšetrovateľ Ben Baltic, ktorý sám seba označuje za náboženského detektíva. Podarí sa tomuto bývalému kresťanskému misionárovi očistiť biskupovo meno a odhaliť skutočného vraha?
Fergus Hume (1859 – 1932) bol nesmierne plodný anglický prozaik tajomných príbehov s kriminálnou zápletkou, ktorý nadviazal na tvorbu priekopníka detektívneho žánru, francúzskeho spisovateľa Émile Gaboriaua (1832 – 1873). Fergus Hume patril vo viktoriánskom Anglicku medzi najpredávanejších autorov a svojím dielom inšpiroval sira Arthura Conana Doyla (1859 – 1930) k vytvoreniu najslávnejšieho literárneho detektíva Sherlocka Holmesa.

zdroj

Vychádza: 4.8.2020, Ikar
Séria: D.D Warrenová, 9. diel
Anotácia: Je dokonalá dcéra?
Pekný jesenný deň v Bostone pokazí chladnokrvná vražda štyroch členov rodiny vo vlastnom dome. Najstaršia dcéra, šestnásťročná Roxanna Baezová, je po tomto zločine stále nezvestná. Svedkovia tvrdia, že krátko pred streľbou vzala na prechádzku dva rodinné psy. Mala šťastie a podarilo sa jej pred páchateľom ujsť? Alebo jej neprítomnosť svedčí o čomsi zlovestnejšom?
Je dokonalá vrahyňa?
Prípadu sa ujme skúsená detektívka D. D. Warrenová. Rovnako nezaháľa ani Flora Danová, ktorá prežila osobnú tragédiu a stala sa znej akási samozvaná vyšetrovateľka, možno aj pomstiteľka. Obom ženám nejde do hlavy tragický koniec rodiny s nie najlepšou minulosťou, ktorá sa však podľa všetkého napokon ocitla na správnej ceste.
Pátranie naberá na obrátkach, jedno miesto činu vedie k ďalšiemu. D. D. a Flora musia spojiť sily, aby vyriešili prípad plný rodinných tajomstiev a pochopili význam stôp, čo za sebou zanechalo mladé dievča. Či už ide o obeť, alebo podozrivú, jedno je jasné: Roxy Baezová ešte nepovedala posledné slovo.

TRILERY

Vychádza: 18.8.2020, Ikar
Anotácia: Na pitevnom stole hlavnej súdnej lekárky mesta New York Laurie Montgomeryovej sa ocitne telo 28-ročnej sociálnej pracovníčky Kery Jacobsenovej. Spočiatku sa zdá, že sa stala obeťou tragického predávkovania drogami. Laurie a jej novej patologickej rezidentke – geniálnej, ale trochu svojskej doktorke Arii Nicholsovej – však niektoré detaily nesedia. Rodinní príslušníci a priatelia prisahajú, že Kery sa drog ani nedotkla. Vedenie nemocnice, kde pracovala, trvá na tom, aby sa o prípade mlčalo. Kera bola v desiatom týždni tehotenstva, ale nikto nevie, kto je otec a či má kľúč k posledným okamihom jej života.
Laurie dočasne zamestná naliehavý zdravotný problém a impulzívna Aria obráti pozornosť na kontroverznú novú metódu – používanie genealogických databáz DNA pri pátraní po ľuďoch, ktorí nechcú, aby ich našli. Nadviaže spoluprácu s odborníkmi zo začínajúcej webovej stránky skúmajúcej rodinný pôvod a plánuje vystopovať DNA plodu k pravdepodobným mužským príbuzným v nádeji, že identifikuje záhadného otca. Zanedlho však zavraždia Kerinu najbližšiu priateľku, ktorá takisto pôsobila ako sociálna pracovníčka, a odpovede treba hľadať ešte naliehavejšie. Ktosi očividne nechce, aby Kerine tajomstvá vyšli najavo. Ak sa Aria aspoň trochu priblíži k pravde, s Laurie sa pokojne môžu stať ďalšími vrahovými terčmi.


Zverejnenie komentára

0 Komentáre